Pertemuan Pengarah Strategik PKR Meminta Bantuan Dari Singapura!!!!!

on Thursday, April 2, 2009


( Kenapa pertemuan seperti ini perlu diadakan, Apakah sebabnya Saifuddin berjumpa dengan Walter Chia yang merupakan orang yang penting di dalam kerajaan Singapura. Walter Chia adalah orang kanan kepada Presiden Sindapura iaitu Lee Hisen Leong (Anak Kepada Lee Kuan Yew) )

Tahniah buat master kerana telah berjaya membongkar satu rahsia yang sememangnya penting kepada negara. Tak sia-sia master duduk kat bawah meja tu.. heheh... GOOD JOB BROOO!!!

PAGI TADI, MASTER TELAH BERJAYA MENGAMBIL GAMBAR PERTEMUAN SULIT ANTARA SAIFUDDIN NASUITON DENGAN WALTER CHIA, FIRST SECRETARY FOR HIGH COMMISION OF REPUBLIC SINGAPORE. MEREKA BERJUMPA DI KELAB CINTA SAYANG SUNGAI PETANI PAGI TADI. LAMA JUMPA, DARI PUKUL 9 SAMPAI JAM 11 PAGI. BERTUKAR-TUKAR DOKUMEN DAN MINUMAN.

WALTER CHIA BERSAMA DENGAN MENTERI KEWANGAN SINGAPURA PERNAH DATANG KE PULAU PINANG SEBELUM PILIHAN RAYA UMUM KE-12 BERJUMPA DENGAN BEBERAPA ORANG AHLI PERNIAGAAN CINA DARI DAP. MELALUI PERCAKAPAN ANTARA MEREKA, ANTARA LAIN SAIFUDDIN MEMOHON SEJUMLAH DANA YANG BESAR UNTUK PAKATAN RAKYAT.

1) DANA UNTUK MEMBIAYAI BEBERAPA KERAJAAN NEGERI YANG HAMPIR MUFLIS SEPERTI KELANTAN DAN KEDAH.

2) DANA UNTUK MEMBIAYAI JENTERA PILIHAN RAYA PAKATAN RAKYAT DI BUKIT SELAMBAU, BUKIT GANTANG DAN BATANG AIR.

3) DANA UNTUK MEMBIAYAI PAKATAN RAKYAT DI PERAK YANG HILANG MATA PENCARIAN.

4) DANA UNTUK MEMBIAYAI BEBERAPA PROJEK DI PULAU PINANG DAN SELANGOR YANG MASIH BELUM DILAKSANAKAN.

5) MERANCANG KAEDAH UNTUK MENJATUHKAN & MENGHADAPI NAJIB.

MASTER LIHAT SELEPAS ITU WALTER CHIA MASUK KE DALAM KERETA YANG BERCERMIN GELAP DAN SAIFUDDIN KELUAR SELEPAS ITU BERSAMA DENGAN DUA BRIEFCASE HITAM.

Barulah seluruh rakyat Malaysia tahu dimana sebenarnya PAS dapat ambil duit mereka untuk tujuan Plihanraya.. Dengan duit Mereka sanggup MENGADAIKAN NEGARA INI!!!!!!

Shahboy
Naib Presiden 1 Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

3 comments:

PUTERI said...

Dahsyat bukan setakat duit dia beri rasuh, agamapun mereka rasuahkan dan gadaikan kepada yahudi. Semuga para munafikun ini dimusnahkan oleh Allah SWT dari bumi berdaulat ini.

PAPA GOMO said...

SALAM...
INILAH SATU BUKTI PENTING YANG AMAT MENARIK...
KAWAN MINTAK COPY...

TERUSKAN BERJUANG....

mizie said...

gud job bro....keep on working to let that bastard pr down!!!!!!!!!!!

Post a Comment

Komen Perlu Ditulis dengan Berhemah dan Bertanggungjawab..Sebarang komen menyalahi undang undang akan ditanggung sepenuhnya oleh anda...