NIZAR DURJANA GADAI TANAH MELAYU

on Wednesday, April 1, 2009

Nizar namrud dengan bongkaknya akan menjual lot rumah bumiputra di pasaran terbuka. Nizar berkata 150 unit bernilai RM 5 juta telah diluluskan untuk mengatasi masalah tergantung.Zaman UMNO dahulu, walaupun ada Melayu yang masih lagi tidak mampu membeli rumah, namun hak dan kuota Melayu tetap dipertahankan. Demi kuasa, Nizar ikut cakap kafir DAP. Baik DAP jadi MB lah PAS. Kurang sikit PAS di jadikan keldai DAP.Apa punya bodoh Nizar Namrud dulu, jual hak agama dan bangsa.Dalam mesyuarat exco, semua keputusan dibuat oleh DAP. Kalau Nizar tak ikut, DAP nak blah. Jika DAP blah,maka PAS hilang kuasa. Samalah macam Abu Jahal.Inilah hadiah Nizar Namrud pada orang Islam.

INI BELUM SAMPAI SEPENGGAL NIZAR DURJANA MENJADI MB PERAK. JIKA 9 BULAN SUDAH BEGINI BAGAIMANA PULA YANG AKAN TERJADI KEPADA KAUM BUMIPUTERA DI PERAK???

HABIS SEGALA YANG ADA DI TANAH PERAK DIGADIKAN PADA NGEH DAN NGAH. NIZAR TERHUTANG BUDI PADA NGEH DAN NGAH DAN SANGGUP MELAKUKAN APA SAHAJA YANG DI MINTA NGEH DAN NGAH INI DEMI MENJALAS JASA KERANA DAP MENYOKONGNYA SEBAGAI MB PERAK.
SEBUSUK-BUSUK UMNO DAN KERAJAAN BARISAN NASIONAL TIDAK PERNAH MENGABAIKAN KEPENTINGAN DAN HAK BUMIPUTERA DI MALAYSIA INI. MALAH KEPENTINGAN DAN KEBAJIKAN KAUM-KAUM LAIN JUGA DI JAGA DENGAN ADIL DAN SAKSAMA.

NIZAR SEMEMANGNYA DURJANA

-GOMO

0 comments:

Post a Comment

Komen Perlu Ditulis dengan Berhemah dan Bertanggungjawab..Sebarang komen menyalahi undang undang akan ditanggung sepenuhnya oleh anda...