Berita Panas dari Bukit Gantang-Malaysiakini

on Friday, April 3, 2009


LIHATLAH SANDIWARA PARTI YANG MEMUJA PARTI AJARAN SESAT SANG BULAN INI....OH INILAH ISLAM YANG DI ANUTI PAS YA? SETIAP ORG ISLAM ISLAM WAJIB UNDI PAS? ISLAM KE PAS? BUKAN PARTI WEREWOLF KE? HE HE HE...

INI ADALAH MASJID KHAIRIAH CHANGKAT IBOL TELAH DIRAMPAS DAN DITAWAN OLEH PAS! PUNYA LA PARIA PAS NI DAH LA IMPORT ORANG LUAR PASTU KIDNAP MASJID BUAT JADI HOTEL FREE! KITA NAK MASUK SEMBAHYANG PUN TAK BOLEH, KENA PAKAI KEPIAH PUTIH SAYARATNYA! MACAM HARTA BAPAK DIA! APA NI? INI ISLAM AJARAN MANA NI? MASJID NI DIBINA OLEH NIK AJIS KE? ANWAR AGEN YAHUDI KE? HARAMJADAH PUNYA PARTI WEREWOLF!

HA! INI LAGI SATU BALOK LIAT! KAWASAN NI TAK PAKAI BENDERA LAIN SELAIN DARI BULAN PENUH WEREWOLF SAHAJA,
ADAKAH MEREKA BELA SERIGALA JADIAN DI SINI SEHINGGA TAKUT MELIHAT KERIS TAK BERSARUNG? TAKUT KE? TAKKAN PASAI BENDERA PUN NAK BERPARANG BERGOLOK KOT PAS WEI!
PAS SUDAH MENGHASUT PETUALANG-PETUALANG DIA UNTUK MERPERTAHANKAN BENDERA HARAMJADAH BULAN TERGOLEK TENGAH PADANG HIJAU HINGGA SANGGUP MEMPERTARUHKAN NYAWA....

HOI KOME GILE KE? INI BENDERA LA, KOME LAWAN DENGAN SAPA? WAT GUANO DEMO LO NI NOK MENG'KLATE KE PERAK! NATE BERUK! OGHE PEGHOK TOKSE DIKIR-DIKIR BAGHAT, JANGE NOK MELAWOK LO POK NIK OI?
SAHABAT2 SEKALIAN INI LAH YANG BERLAKU DI NEGERI PERAK TANG TERCINTA! YANG DOK BUAT KECOH BUKAN ORANG TEMPATAN RAMAI DARI LUAR TU HA!

AKU NAK PESAN SATU JE LA WAHAI PEMUJA BULAN WEREWOLF OI! BALIK LA KOME KE KAMPUNG HALAMAN KAMU! BUAT MENYEMAK JE KOME NI KAT BUMI PERAK NI HA!

AKU SEDIH DAN MALU TENGOK PERANGAI SESETENGAH PENCACAI PAS PARTI BULAN WEREWOLF NI, BERTAUBATLAH KAMU! UNDILAH BARISAN NASIONAL....

TAHNIAH DATO SERI NAJIB KERANA ANDA TELAH MENJADI PM MALAYSIA YANG KE 6! TAHNIAH TUN DR MAHATHIR KERANA SUDI KEMBALI KE PARTI KERAMAT UMNO! TQ PAK LAH!
KE ARAH MALAYSIA YANG LEBIH MAJU!

REPORTING LIVE FROM BUKIT GANTANG!

AL-BANJARI, JOM MINUM TEH BUIH!

PERHATIAN: SEGALA PERBELANJAAN KAMI DITANGGUNG OLEH KAMI SENDIRI, NO SPONSOR LIKE YOU ALL TAU!

-ParpuKari

0 comments:

Post a Comment

Komen Perlu Ditulis dengan Berhemah dan Bertanggungjawab..Sebarang komen menyalahi undang undang akan ditanggung sepenuhnya oleh anda...